In memoriam

Redactie Redactie
• Laatste update:

Na zijn carrière bij Pon startte Mijndert Pon het vermaarde wijnhuis Salentein in Argentinië. Zijn broer Ben Pon heeft eveneens een wijnhuis, in California. De jongste van de drie broers, Wijnand, is de huidige ceo van het autoimportbedrijf in Leusden. Mijndert Pon is in besloten kring begraven in Amersfoort.

JOHAN KOETJE

Johan Koetje (42), commercieel directeur van Muntstad, is om het leven gekomen bij een aanvaring op de Vinkeveense Plassen. De sloep waar Koetje in zat werd geraakt door een speedboot op hoge snelheid. Het tragische ongeval haalde de landelijke media omdat de bestuurder van de speedboot te veel had gedronken. Koetje was sinds 2012 commercieel directeur van dealerholding Muntstad en was daarvoor onder meer directeur Volkswagen bij Auto Muntstad en manager sales Volkswagen Bedrijfswagens bij Pon Automotive.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

In memoriam | Automotive Online

In memoriam

Redactie Redactie
• Laatste update:

Na zijn carrière bij Pon startte Mijndert Pon het vermaarde wijnhuis Salentein in Argentinië. Zijn broer Ben Pon heeft eveneens een wijnhuis, in California. De jongste van de drie broers, Wijnand, is de huidige ceo van het autoimportbedrijf in Leusden. Mijndert Pon is in besloten kring begraven in Amersfoort.

JOHAN KOETJE

Johan Koetje (42), commercieel directeur van Muntstad, is om het leven gekomen bij een aanvaring op de Vinkeveense Plassen. De sloep waar Koetje in zat werd geraakt door een speedboot op hoge snelheid. Het tragische ongeval haalde de landelijke media omdat de bestuurder van de speedboot te veel had gedronken. Koetje was sinds 2012 commercieel directeur van dealerholding Muntstad en was daarvoor onder meer directeur Volkswagen bij Auto Muntstad en manager sales Volkswagen Bedrijfswagens bij Pon Automotive.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.