Collectieve stand op iaa

Redactie Redactie
• Laatste update:

Net als vorig jaar nemen Joloda, Netcap, Pacton en Estepe deel. Nieuwe exposanten zijn Imbema Rhiwa, NWE Engineering, Nederlandse Radiateuren Fabriek NRF en E-traction. De twee laatstgenoemden zijn lid van het RAI Industrie Platform. IAA is de grootste beurs ter wereld voor trucks, bussen, trailers, carrosserieën en componenten. De kengetallen van 2012: 262.000 bezoekers uit 46 landen (10% groei t.o.v. 2010), 2.100 journalisten uit 55 landen deden verslag van de beurs en 78% van de zakelijke bezoekers is beslisser. Deze beurs is dus een uitgelezen ontmoetingsplaats voor fabrikanten, importeurs en de kopende markt.

Holland Borrel

Het vorig jaar zeer succesvolle netwerkmoment ‘Holland Borrel’ gaat op herhaling, op dinsdag 30 september van 17.00 tot 19.00 uur. Daarvoor zijn ook de Duitse zusterorganisatie VDA en vertegenwoordigers van de Nederlandse ambassade en consulaat uitgenodigd. Als u in de buurt bent, komt u dan vooral ook langs!

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Collectieve stand op iaa | Automotive Online

Collectieve stand op iaa

Redactie Redactie
• Laatste update:

Net als vorig jaar nemen Joloda, Netcap, Pacton en Estepe deel. Nieuwe exposanten zijn Imbema Rhiwa, NWE Engineering, Nederlandse Radiateuren Fabriek NRF en E-traction. De twee laatstgenoemden zijn lid van het RAI Industrie Platform. IAA is de grootste beurs ter wereld voor trucks, bussen, trailers, carrosserieën en componenten. De kengetallen van 2012: 262.000 bezoekers uit 46 landen (10% groei t.o.v. 2010), 2.100 journalisten uit 55 landen deden verslag van de beurs en 78% van de zakelijke bezoekers is beslisser. Deze beurs is dus een uitgelezen ontmoetingsplaats voor fabrikanten, importeurs en de kopende markt.

Holland Borrel

Het vorig jaar zeer succesvolle netwerkmoment ‘Holland Borrel’ gaat op herhaling, op dinsdag 30 september van 17.00 tot 19.00 uur. Daarvoor zijn ook de Duitse zusterorganisatie VDA en vertegenwoordigers van de Nederlandse ambassade en consulaat uitgenodigd. Als u in de buurt bent, komt u dan vooral ook langs!

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.