POWERED BY AUTOTRACK | 30 JUNI 2014

Automotive golf event

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op het moment van schrijven is nog onbekend wie het toernooi heeft gewonnen. Automotive- uitgever Mobility Media en AutoTrack hopen met dit toernooi een nieuwe traditie op te bouwen. Op de prachtige banen was het maandag goed vertoeven met prima golfweer, niet te warm en bijna de hele dag droog. Afsluitend wachtte de spelers een barbecue bij Niven, het nabijgelegen sterrenrestaurant. Voor de aanwezige auto bedrijven en relaties van Automotive en AutoTrack een prima gelegenheid om de dag nog eens door te nemen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Automotive golf event | Automotive Online
POWERED BY AUTOTRACK | 30 JUNI 2014

Automotive golf event

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op het moment van schrijven is nog onbekend wie het toernooi heeft gewonnen. Automotive- uitgever Mobility Media en AutoTrack hopen met dit toernooi een nieuwe traditie op te bouwen. Op de prachtige banen was het maandag goed vertoeven met prima golfweer, niet te warm en bijna de hele dag droog. Afsluitend wachtte de spelers een barbecue bij Niven, het nabijgelegen sterrenrestaurant. Voor de aanwezige auto bedrijven en relaties van Automotive en AutoTrack een prima gelegenheid om de dag nog eens door te nemen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.