Stekker uit grensland

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de jaren daarna nam het aanbod van deze auto's snel toe. In het afgelopen jaar nam het aanbod echter fors af; er waren steeds minder auto's waarop bpm teruggevorderd kon worden en de prijzen in Nederland stegen als gevolg van het occasiontekort. De aandeelhouders verwachtten geen structurele verbetering in de komende jaren en besloten daarom te stoppen. Voor de acht medewerkers is een afvloeiingsregeling getroffen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Stekker uit grensland | Automotive Online

Stekker uit grensland

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de jaren daarna nam het aanbod van deze auto's snel toe. In het afgelopen jaar nam het aanbod echter fors af; er waren steeds minder auto's waarop bpm teruggevorderd kon worden en de prijzen in Nederland stegen als gevolg van het occasiontekort. De aandeelhouders verwachtten geen structurele verbetering in de komende jaren en besloten daarom te stoppen. Voor de acht medewerkers is een afvloeiingsregeling getroffen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.