De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mini Nederland-directeur MARCEL BUINING is vanaf 1 september de nieuwe deputy managing director bij reclamebureau JWT Amsterdam. Mini heeft nog geen opvolger voor Buining.

SYBOLT RODENHUIS vertrekt 1 juli als directeur van partsleverancier Elgersma, onderdeel van autoholding PGA Nederland. Hij treedt toe tot het management van Inter-Sprint Banden, waar hij in het verleden ook heeft gewerkt.

De Raad van Bestuur van Bovemij Verzekeringsgroep is uitgebreid van twee naar vier personen. Coen Post en RENATE LEANDER, zus van René Leander die voorzitter is van de Raad van Bestuur, zijn de nieuwe bestuursleden.

JAN HEDDES heeft Louwman Retail verlaten om aan de slag te gaan als commercieel directeur van Van Mossel West. Hij stuurt met Martijn Bakker (aftersales, algemene zaken) en Ton Westdorp (financiën) het bedrijf aan.

Begin vorige maand is JACQUES HUYSMANS vertrokken als directeur van International Car Lease Holding, de joint venture van Van Mossel en Mandemakers. Van Mossel-dga Eric Berkhof volgt hem op.

PIET RENSES (44) is met ingang van augustus de nieuwe algemeen directeur van VWE. Hij volgt Michel Corveleijn op, die inmiddels directeur EU & externe betrekkingen is bij de dataleverancier. PATRICK LEDEGANG stopt op 1 oktober als ceo adinterim van de Alwaysbemobile Company. Ledegang volgde augustus vorig jaar Luc van Bussel op na diens vertrek en was daarvoor zeven jaar financieel directeur van het moederbedrijf achter Profile Tyrecenter en James Auto & Service.

JEAN LINSSEN (51) vertrekt met ingang van 1 juli bij de Limburgse dealerholding Hekkert, waarvan hij sinds 2006 mede-eigenaar is. Hij heeft zijn aandelen verkocht aan eigenaar Peter Hekkert. Linssen gaat zich nu oriënteren op de toekomst.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

De carrousel | Automotive Online

De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mini Nederland-directeur MARCEL BUINING is vanaf 1 september de nieuwe deputy managing director bij reclamebureau JWT Amsterdam. Mini heeft nog geen opvolger voor Buining.

SYBOLT RODENHUIS vertrekt 1 juli als directeur van partsleverancier Elgersma, onderdeel van autoholding PGA Nederland. Hij treedt toe tot het management van Inter-Sprint Banden, waar hij in het verleden ook heeft gewerkt.

De Raad van Bestuur van Bovemij Verzekeringsgroep is uitgebreid van twee naar vier personen. Coen Post en RENATE LEANDER, zus van René Leander die voorzitter is van de Raad van Bestuur, zijn de nieuwe bestuursleden.

JAN HEDDES heeft Louwman Retail verlaten om aan de slag te gaan als commercieel directeur van Van Mossel West. Hij stuurt met Martijn Bakker (aftersales, algemene zaken) en Ton Westdorp (financiën) het bedrijf aan.

Begin vorige maand is JACQUES HUYSMANS vertrokken als directeur van International Car Lease Holding, de joint venture van Van Mossel en Mandemakers. Van Mossel-dga Eric Berkhof volgt hem op.

PIET RENSES (44) is met ingang van augustus de nieuwe algemeen directeur van VWE. Hij volgt Michel Corveleijn op, die inmiddels directeur EU & externe betrekkingen is bij de dataleverancier. PATRICK LEDEGANG stopt op 1 oktober als ceo adinterim van de Alwaysbemobile Company. Ledegang volgde augustus vorig jaar Luc van Bussel op na diens vertrek en was daarvoor zeven jaar financieel directeur van het moederbedrijf achter Profile Tyrecenter en James Auto & Service.

JEAN LINSSEN (51) vertrekt met ingang van 1 juli bij de Limburgse dealerholding Hekkert, waarvan hij sinds 2006 mede-eigenaar is. Hij heeft zijn aandelen verkocht aan eigenaar Peter Hekkert. Linssen gaat zich nu oriënteren op de toekomst.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.