Gaspedaal op de rem

Redactie Redactie
• Laatste update:

Occasionzoekmachine Gaspedaal heeft de content van occasionportals Autotrack, Autotrader en Autoscout24 ontkoppeld. Het bedrijf doet dat op verzoek van de portals. Ook wordt er in de zomer een uitspraak verwacht in de langlopende rechtszaak tussen Autotrack en Gaspedaal. “Wij hadden nog graag met Autotrack, Autotrader en Autoscout24 samengewerkt”, aldus Gaspedaal-manager Niels Visser. “We betreuren dat zij dat niet willen, maar dit besluit heeft geen invloed op ons aanbod en de kwaliteit daarvan.” Alle partijen kijken met spanning naar het aantal views in de komende maand. De drie lopen volgens Gaspedaal nu maandelijks gezamenlijk 3,6 miljoen clicks mis. Maar ook het aanbod op Gaspedaal verschraalt. Zorgen maakt Visser zich nog niet. “Wij hebben nog steeds een goede samenwerking met tien andere occasionsites en vijf andersoortige sites.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Gaspedaal op de rem | Automotive Online

Gaspedaal op de rem

Redactie Redactie
• Laatste update:

Occasionzoekmachine Gaspedaal heeft de content van occasionportals Autotrack, Autotrader en Autoscout24 ontkoppeld. Het bedrijf doet dat op verzoek van de portals. Ook wordt er in de zomer een uitspraak verwacht in de langlopende rechtszaak tussen Autotrack en Gaspedaal. “Wij hadden nog graag met Autotrack, Autotrader en Autoscout24 samengewerkt”, aldus Gaspedaal-manager Niels Visser. “We betreuren dat zij dat niet willen, maar dit besluit heeft geen invloed op ons aanbod en de kwaliteit daarvan.” Alle partijen kijken met spanning naar het aantal views in de komende maand. De drie lopen volgens Gaspedaal nu maandelijks gezamenlijk 3,6 miljoen clicks mis. Maar ook het aanbod op Gaspedaal verschraalt. Zorgen maakt Visser zich nog niet. “Wij hebben nog steeds een goede samenwerking met tien andere occasionsites en vijf andersoortige sites.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.