Pouw west in de verkoop

Redactie Redactie
• Laatste update:

Een eerste ronde van biedingen heeft nog niet geleid tot een deal, maar er wordt nog gesproken met kandidaatkopers. Pouw sluit ook niet uit dat het de Peugeot-tak van Pouw (Pouw West) in de onderneming houdt. Wel moet er gesaneerd worden, want Pouw West is een (het laatste) zorgenkind van het bedrijf. Andere ‘bleeders’ waren Pouw Noord (failliet, doorgestart door Stern) en Pouw Midden (gefuseerd met de veel grotere Mercedes-divisie van Stern). Verschillende partijen hebben geboden op (delen van) het bedrijf. Maar daarbij is forse compensatie nodig om te kunnen reorganiseren. Zowel in aantal vestigingen als in aantal medewerkers.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Pouw west in de verkoop | Automotive Online

Pouw west in de verkoop

Redactie Redactie
• Laatste update:

Een eerste ronde van biedingen heeft nog niet geleid tot een deal, maar er wordt nog gesproken met kandidaatkopers. Pouw sluit ook niet uit dat het de Peugeot-tak van Pouw (Pouw West) in de onderneming houdt. Wel moet er gesaneerd worden, want Pouw West is een (het laatste) zorgenkind van het bedrijf. Andere ‘bleeders’ waren Pouw Noord (failliet, doorgestart door Stern) en Pouw Midden (gefuseerd met de veel grotere Mercedes-divisie van Stern). Verschillende partijen hebben geboden op (delen van) het bedrijf. Maar daarbij is forse compensatie nodig om te kunnen reorganiseren. Zowel in aantal vestigingen als in aantal medewerkers.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.