De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

MICHAEL HUIS is de nieuwe commercieel directeur van Deukland. Daarmee is volgens het bedrijf de aftrap van de bouw van een landelijk franchisenetwerk verricht. Huis leidde eerder Autotaalglas, Glas- Garage, Masters4Fleets, AH Autoherstel en Autoglaz.

HANS KIEFT (44) is de nieuwe directeur van Fleetselect. Begin dit jaar kocht BCA Autoveiling Nederland online veilinghuis Fleetselect van Edwin van der Hout. Hiervoor was Kieft tien jaar werkzaam bij voertuighulpverlener Logicx, waarvan de laatste twee jaar als financieel directeur.

ERIK GROEN volgt Hans Bresser op als manager van Bovag Autodealers. Bresser gaat leiding geven aan het team van branchemanagers en gaat leiding geven aan het innovatielab van Bovag. Groen was tot voor kort voorzitter van Faldon, de dealervereniging van Fiat, Alfa en Lancia.

GERRIT SCHIPPER is eind vorige maand vertrokken als directeur van RDC Groep. Hij wordt op interimbasis vervangen door Roel Geers, lid van de Raad van Commissarissen. Er wordt gezocht naar een opvolger.

CEES KLAASSEN treedt af bij ABS Car Repair International als (statutair) directeur. Hij verlaat het bedrijf op 1 maart aanstaande. Klaassen gaat zich richten op zijn eigen bedrijf The Common Sense Company.

GERARD SCHOEMAKER is op interimbasis aangesteld als commercieel directeur bij Business Lease Nederland. Hij vervangt Dick Cozijnsen, die het bedrijf verlaat en Toon Rutgers (commercieel directeur captive labels), die directeur partner development wordt bij het bedrijf.Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

De carrousel | Automotive Online

De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

MICHAEL HUIS is de nieuwe commercieel directeur van Deukland. Daarmee is volgens het bedrijf de aftrap van de bouw van een landelijk franchisenetwerk verricht. Huis leidde eerder Autotaalglas, Glas- Garage, Masters4Fleets, AH Autoherstel en Autoglaz.

HANS KIEFT (44) is de nieuwe directeur van Fleetselect. Begin dit jaar kocht BCA Autoveiling Nederland online veilinghuis Fleetselect van Edwin van der Hout. Hiervoor was Kieft tien jaar werkzaam bij voertuighulpverlener Logicx, waarvan de laatste twee jaar als financieel directeur.

ERIK GROEN volgt Hans Bresser op als manager van Bovag Autodealers. Bresser gaat leiding geven aan het team van branchemanagers en gaat leiding geven aan het innovatielab van Bovag. Groen was tot voor kort voorzitter van Faldon, de dealervereniging van Fiat, Alfa en Lancia.

GERRIT SCHIPPER is eind vorige maand vertrokken als directeur van RDC Groep. Hij wordt op interimbasis vervangen door Roel Geers, lid van de Raad van Commissarissen. Er wordt gezocht naar een opvolger.

CEES KLAASSEN treedt af bij ABS Car Repair International als (statutair) directeur. Hij verlaat het bedrijf op 1 maart aanstaande. Klaassen gaat zich richten op zijn eigen bedrijf The Common Sense Company.

GERARD SCHOEMAKER is op interimbasis aangesteld als commercieel directeur bij Business Lease Nederland. Hij vervangt Dick Cozijnsen, die het bedrijf verlaat en Toon Rutgers (commercieel directeur captive labels), die directeur partner development wordt bij het bedrijf.Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.