Care snijdt met zorg

Redactie Redactie
• Laatste update:

Schadeherstelketen Care Autoschade gaat snijden in de managementlaag, als onderdeel van een plan om het bedrijf toekomstbestendig te maken. Het bedrijf speelt in op de slechte marktomstandigheden. In plaats van vestigingsen regiomanagers worden clustermanagers verantwoordelijk voor de aansturing van de vestigingen. Naar verluidt verdwijnen er circa twintig banen, al wil directeur Kees- Jan Bus dat aantal niet bevestigen. “We weten niet hoeveel banen er verdwijnen. Wat wel zeker is, is dat de managementlaag moet afslanken. Daarbij kijken we in eerste instantie of we mensen intern kunnen herplaatsen – we hebben op andere posities nog altijd vacatures – en maken we waar mogelijk gebruik van natuurlijk verloop.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Care snijdt met zorg | Automotive Online

Care snijdt met zorg

Redactie Redactie
• Laatste update:

Schadeherstelketen Care Autoschade gaat snijden in de managementlaag, als onderdeel van een plan om het bedrijf toekomstbestendig te maken. Het bedrijf speelt in op de slechte marktomstandigheden. In plaats van vestigingsen regiomanagers worden clustermanagers verantwoordelijk voor de aansturing van de vestigingen. Naar verluidt verdwijnen er circa twintig banen, al wil directeur Kees- Jan Bus dat aantal niet bevestigen. “We weten niet hoeveel banen er verdwijnen. Wat wel zeker is, is dat de managementlaag moet afslanken. Daarbij kijken we in eerste instantie of we mensen intern kunnen herplaatsen – we hebben op andere posities nog altijd vacatures – en maken we waar mogelijk gebruik van natuurlijk verloop.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.