Bca koopt fleetselect

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met de overname ontstaat een veilingbedrijf dat op jaarbasis ruim 30 duizend auto's verhandelt en met een jaaromzet van ongeveer 170 miljoen euro. Er werken 100 medewerkers. De verkoop van Fleetselect is een logische stap, zegt eigenaar Edwin van der Hout, die het bedrijf dertien jaar geleden startte. “Wij zijn uitgegroeid tot een gezonde en gerenommeerde expert op het gebied van online veilingen, maar in deze tijden moet je steeds meer over de grens kijken. BCA heeft een internationaal netwerk.” Beide bedrijven vullen elkaar in veel opzichten aan, zegt BCA-directeur Iede Aukema. “Fleetselect is pionier op het gebied van online veilingen, wij op het gebied van fysieke veilingen. Daarnaast heeft Fleetselect via BCA direct toegang tot een internationaal netwerk van 45 vestigingen in 13 landen. “Nederland gaat op in de Europese markt, als lokale speler kun je het op lange termijn niet volhouden. Voor BCA is het een voordeel dat we nu heel snel grote stappen zetten in online veilen”, aldus Aukema.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Bca koopt fleetselect | Automotive Online

Bca koopt fleetselect

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met de overname ontstaat een veilingbedrijf dat op jaarbasis ruim 30 duizend auto's verhandelt en met een jaaromzet van ongeveer 170 miljoen euro. Er werken 100 medewerkers. De verkoop van Fleetselect is een logische stap, zegt eigenaar Edwin van der Hout, die het bedrijf dertien jaar geleden startte. “Wij zijn uitgegroeid tot een gezonde en gerenommeerde expert op het gebied van online veilingen, maar in deze tijden moet je steeds meer over de grens kijken. BCA heeft een internationaal netwerk.” Beide bedrijven vullen elkaar in veel opzichten aan, zegt BCA-directeur Iede Aukema. “Fleetselect is pionier op het gebied van online veilingen, wij op het gebied van fysieke veilingen. Daarnaast heeft Fleetselect via BCA direct toegang tot een internationaal netwerk van 45 vestigingen in 13 landen. “Nederland gaat op in de Europese markt, als lokale speler kun je het op lange termijn niet volhouden. Voor BCA is het een voordeel dat we nu heel snel grote stappen zetten in online veilen”, aldus Aukema.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.