AutoTaxatie.net lanceert InruilModule

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Die mail versturen wij namens het autobedrijf, in hun huisstijl. De consument ziet dus niet dat de mail eigenlijk afkomstig is van AutoTaxatie.net. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van ons taxatiesysteem waarmee we autobedrijven een gegarandeerde inruilwaarde geven. Maar het is aan de autobedrijven wat ze de klant aan inruilprijs bieden, daar gaan wij niet tussen zitten”, aldus manager Nils van der Veen.

Zie hieronder Business in Beeld over de InruilModule.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

AutoTaxatie.net lanceert InruilModule | Automotive Online

AutoTaxatie.net lanceert InruilModule

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Die mail versturen wij namens het autobedrijf, in hun huisstijl. De consument ziet dus niet dat de mail eigenlijk afkomstig is van AutoTaxatie.net. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van ons taxatiesysteem waarmee we autobedrijven een gegarandeerde inruilwaarde geven. Maar het is aan de autobedrijven wat ze de klant aan inruilprijs bieden, daar gaan wij niet tussen zitten”, aldus manager Nils van der Veen.

Zie hieronder Business in Beeld over de InruilModule.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.