Janse wordt Alfa-dealer in Apeldoorn

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alfa Romeo is naast Saab en Seat het derde merk van Auto Janse in Apeldoorn. De komst van Alfa heeft de plannen voor nieuwbouw in een stroomversnelling gebracht, aldus directeur Ad Janse. “Alfa Romeo zit nu bij Seat in stadsdeel De Maten, vlakbij het station van Apeldoorn. Daar is nog wel ruimte voor, maar ideaal zou een pand voor alle merken zijn. We hebben een stuk grond op het oog in Apeldoorn-Noord. Een goede locatie bij de nieuwe woonwijk Zuidbroek en vlakbij de A50. We hopen daar vanaf begin 2009 onze klanten van Alfa Romeo, Saab en Seat in stijl te kunnen bedienen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Janse wordt Alfa-dealer in Apeldoorn | Automotive Online

Janse wordt Alfa-dealer in Apeldoorn

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alfa Romeo is naast Saab en Seat het derde merk van Auto Janse in Apeldoorn. De komst van Alfa heeft de plannen voor nieuwbouw in een stroomversnelling gebracht, aldus directeur Ad Janse. “Alfa Romeo zit nu bij Seat in stadsdeel De Maten, vlakbij het station van Apeldoorn. Daar is nog wel ruimte voor, maar ideaal zou een pand voor alle merken zijn. We hebben een stuk grond op het oog in Apeldoorn-Noord. Een goede locatie bij de nieuwe woonwijk Zuidbroek en vlakbij de A50. We hopen daar vanaf begin 2009 onze klanten van Alfa Romeo, Saab en Seat in stijl te kunnen bedienen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.