Dit jaar geen Garagevak, volgend jaar wel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Garagevak Totaal is een voortzetting van de regionale beurs Garagevak die enkele malen in het Autotron in Rosmalen heeft plaatsgevonden. Beursbedrijf Libéma heeft begin dit jaar de organisatie uitbesteed aan Dirk Brink. Hij is bekend als initiatiefnemer van de schadevakbeurs Crash, en het is dan ook geen toeval dat Brink de Garagevak-beurs wil combineren met de autoschadebeurs Schadevak Totaal. De twee beurzen worden tegelijkertijd gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Dit jaar geen Garagevak, volgend jaar wel | Automotive Online

Dit jaar geen Garagevak, volgend jaar wel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Garagevak Totaal is een voortzetting van de regionale beurs Garagevak die enkele malen in het Autotron in Rosmalen heeft plaatsgevonden. Beursbedrijf Libéma heeft begin dit jaar de organisatie uitbesteed aan Dirk Brink. Hij is bekend als initiatiefnemer van de schadevakbeurs Crash, en het is dan ook geen toeval dat Brink de Garagevak-beurs wil combineren met de autoschadebeurs Schadevak Totaal. De twee beurzen worden tegelijkertijd gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.