GE koopt PHH Arval

Redactie Redactie
• Laatste update:

De verwachting is dat de overname in het derde kwartaal wordt afgerond.

PHH Arval is geen eigendom van de internationale, uit Frankrijk afkomstige leasemaatschappij Arval (die ook in Nederland actief is), maar werkt daar wel mee samen, om zo internationale klanten te kunnen bedienen.

Voor de aanwezigheid van Arval in de VS is dit geen goed nieuws; de leasemaatschappij zal, als het in dat land actief wil blijven, op zoek moeten naar een nieuwe partner, of er (al dan niet via een overname) zelf actief moeten worden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

GE koopt PHH Arval | Automotive Online

GE koopt PHH Arval

Redactie Redactie
• Laatste update:

De verwachting is dat de overname in het derde kwartaal wordt afgerond.

PHH Arval is geen eigendom van de internationale, uit Frankrijk afkomstige leasemaatschappij Arval (die ook in Nederland actief is), maar werkt daar wel mee samen, om zo internationale klanten te kunnen bedienen.

Voor de aanwezigheid van Arval in de VS is dit geen goed nieuws; de leasemaatschappij zal, als het in dat land actief wil blijven, op zoek moeten naar een nieuwe partner, of er (al dan niet via een overname) zelf actief moeten worden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.