Ford S-Max: alweer de beste van Europa

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zo’n 40 miljoen Europese automobilisten brachten hun stem uit, waarna een deskundige jury de genomineerden op het circuit aan de tand voelde. De Ford werd uiteindelijk als beste verkozen, boven de BMW 3-serie Coupé, de BMW X5, de Lexus GS 450h, de Volvo C30 en de Volkswagen Eos. Volgens Ford voorspelt dit veel goeds voor de ontvangst van de nieuwe Mondeo.

Eind vorig jaar werd de S-Max al bekroond tot Auto van het Jaar 2007; deze prijs wordt toegekend door een jury van 58 Europese autojournalisten uit 22 landen, waaronder journalisten van Autovisie en Autokampioen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.