Twintig distributeurs beginnen daglevering

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het interim bestuur van deze vereniging bestaat uit Gert-Jan Sluyter (Hella), André van Leeuwen (Kavo) en Pieter Verzuu (Quinton Hazell).

De bestuursleden verwachten dat de deelnemers aan de daglevering 50 tot 60% op hun logistieke kosten kunnen besparen. “Het is voor ons niet haalbaar om zelf een daglevering te organiseren”, zegt Van Leeuwen (Kavo), “gezamenlijk kan het wel.” De logistiek wordt ingevuld door Parts Express of HPD, daarover wordt nu onderhandeld.

De daglevering moet uiterlijk 1 april van start gaan. Dan moet ook de online catalogus beschikbaar zijn, die wordt gemaakt op basis van TecDoc. “In deze catalogus wordt het aanbod van alle deelnemers opgenomen, de grossiers kunnen hiermee een webwinkel beginnen voor de garagehouders”, aldus Verzuu. “De grossier kan ook zijn eigen aanbod erin opnemen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Twintig distributeurs beginnen daglevering | Automotive Online

Twintig distributeurs beginnen daglevering

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het interim bestuur van deze vereniging bestaat uit Gert-Jan Sluyter (Hella), André van Leeuwen (Kavo) en Pieter Verzuu (Quinton Hazell).

De bestuursleden verwachten dat de deelnemers aan de daglevering 50 tot 60% op hun logistieke kosten kunnen besparen. “Het is voor ons niet haalbaar om zelf een daglevering te organiseren”, zegt Van Leeuwen (Kavo), “gezamenlijk kan het wel.” De logistiek wordt ingevuld door Parts Express of HPD, daarover wordt nu onderhandeld.

De daglevering moet uiterlijk 1 april van start gaan. Dan moet ook de online catalogus beschikbaar zijn, die wordt gemaakt op basis van TecDoc. “In deze catalogus wordt het aanbod van alle deelnemers opgenomen, de grossiers kunnen hiermee een webwinkel beginnen voor de garagehouders”, aldus Verzuu. “De grossier kan ook zijn eigen aanbod erin opnemen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.