Profile: Goodyear meest gevraagde winterband

Redactie Redactie
• Laatste update:

nl.

“De A-merken vertegenwoordigen ruim 80% van alle voorkeuren”, aldus Van Bussel. “Hieruit blijkt duidelijk de kracht van de A-merken versus de B-merken.” Profile heeft vervolgens alle A-merken gedistilleerd uit de aangeboden merken. Goodyear blijkt het meest aangevraagde A-merk, met 26%. Vredestein en Continental volgen met respectievelijk 18 en17%. GoodYear-Dunlop neemt met twee A-merken gezamenlijk 38% voor zijn rekening.

De winterband-tekorten die Profile eerder voorspeld had, bleven uit. Van Bussel: “Alle A-merken hebben ons in de afgelopen periode garantie gegeven over de beschikbaarheid waardoor structurele problemen inzake beschikbaarheid zijn uitgebleven. Deze garantie was nieuw.”

De voorkeurs/vraagmerken van de consument op mijnwinterband.nl:

GoodYear 26%
Vredestein 18%
Continental 17%
Michelin 14%
Dunlop 12%
Pirelli 10%
Bridgestone 3%

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Profile: Goodyear meest gevraagde winterband | Automotive Online

Profile: Goodyear meest gevraagde winterband

Redactie Redactie
• Laatste update:

nl.

“De A-merken vertegenwoordigen ruim 80% van alle voorkeuren”, aldus Van Bussel. “Hieruit blijkt duidelijk de kracht van de A-merken versus de B-merken.” Profile heeft vervolgens alle A-merken gedistilleerd uit de aangeboden merken. Goodyear blijkt het meest aangevraagde A-merk, met 26%. Vredestein en Continental volgen met respectievelijk 18 en17%. GoodYear-Dunlop neemt met twee A-merken gezamenlijk 38% voor zijn rekening.

De winterband-tekorten die Profile eerder voorspeld had, bleven uit. Van Bussel: “Alle A-merken hebben ons in de afgelopen periode garantie gegeven over de beschikbaarheid waardoor structurele problemen inzake beschikbaarheid zijn uitgebleven. Deze garantie was nieuw.”

De voorkeurs/vraagmerken van de consument op mijnwinterband.nl:

GoodYear 26%
Vredestein 18%
Continental 17%
Michelin 14%
Dunlop 12%
Pirelli 10%
Bridgestone 3%

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.