Fusie sportwagentak Nimag en Van der Kooi Sportscars

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daar hebben ze onlangs een intentieverklaring over ondertekend. De naam van deze onderneming is nog niet bekend, maar zij zal volledig onderdeel worden van de Louwman Groep. De panden van Van der Kooi in Lochem en Nimag in Vianen blijven gehandhaaft; in Amsterdam gaat men op zoek naar een nieuwe locatie.

Willem van der Kooi wordt directeur van het nieuwe bedrijf, dat dus de merken Caterham, Lotus, Morgan, Noble en TVR gaat vertegenwoordigen. Voor Noble en TVR is de Benelux het verzorgingsgebied, voor de overige merken uitsluitend Nederland. “A dream fulfilled“, aldus Van der Kooi. “Ik zal er geen geheim van maken, ik heb lang geprobeerd TVR en Morgan naar me toe trekken. Deze samenwerking lost alles in een keer op. Nimag heeft de investeringsmogelijkheden, wij hebben de kennis.”

Nimag laat weten zich meer te gaan richten op het importeurschap van Suzuki.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Fusie sportwagentak Nimag en Van der Kooi Sportscars | Automotive Online

Fusie sportwagentak Nimag en Van der Kooi Sportscars

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daar hebben ze onlangs een intentieverklaring over ondertekend. De naam van deze onderneming is nog niet bekend, maar zij zal volledig onderdeel worden van de Louwman Groep. De panden van Van der Kooi in Lochem en Nimag in Vianen blijven gehandhaaft; in Amsterdam gaat men op zoek naar een nieuwe locatie.

Willem van der Kooi wordt directeur van het nieuwe bedrijf, dat dus de merken Caterham, Lotus, Morgan, Noble en TVR gaat vertegenwoordigen. Voor Noble en TVR is de Benelux het verzorgingsgebied, voor de overige merken uitsluitend Nederland. “A dream fulfilled“, aldus Van der Kooi. “Ik zal er geen geheim van maken, ik heb lang geprobeerd TVR en Morgan naar me toe trekken. Deze samenwerking lost alles in een keer op. Nimag heeft de investeringsmogelijkheden, wij hebben de kennis.”

Nimag laat weten zich meer te gaan richten op het importeurschap van Suzuki.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.