Meeder van Motorhuis naar LIAM

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We gaan kijken of we de organisatie verder kunnen laten groeien en of we de naamsbekendheid kunnen versterken.”

Meeder is op dit moment nog directeur van Het Motorhuis Leiden; bovendien is hij verantwoordelijk voor de contacten met de auto-importeurs en voor alle fleet- en leaseactiviteiten van de Motorhuis groep. Bij LIAM neemt Meeder de komende maanden de taken van algemeen directeur Peter Kempeneers over. “Hij zal zich terugtrekken uit de dagelijkse leiding van de dealerbedrijven om zich bezig te gaan houden met andere activiteiten.”

Dat de 58-jarige Meeder na zoveel jaren weggaat bij Het Motorhuis is opvallend. “Ik vind 58 een mooie leeftijd om nog één keer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Maar Het Motorhuis is een fantastisch bedrijf waar ik me vele jaren graag voor heb ingespannen.”

Het Motorhuis is een multimerken-bedrijf: lange tijd verkocht het alleen Opel en Cadillac, maar de laatste jaren zijn ook Chevrolet, Citroën, Saab en Kia aan het pakket toegevoegd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Meeder van Motorhuis naar LIAM | Automotive Online

Meeder van Motorhuis naar LIAM

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We gaan kijken of we de organisatie verder kunnen laten groeien en of we de naamsbekendheid kunnen versterken.”

Meeder is op dit moment nog directeur van Het Motorhuis Leiden; bovendien is hij verantwoordelijk voor de contacten met de auto-importeurs en voor alle fleet- en leaseactiviteiten van de Motorhuis groep. Bij LIAM neemt Meeder de komende maanden de taken van algemeen directeur Peter Kempeneers over. “Hij zal zich terugtrekken uit de dagelijkse leiding van de dealerbedrijven om zich bezig te gaan houden met andere activiteiten.”

Dat de 58-jarige Meeder na zoveel jaren weggaat bij Het Motorhuis is opvallend. “Ik vind 58 een mooie leeftijd om nog één keer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Maar Het Motorhuis is een fantastisch bedrijf waar ik me vele jaren graag voor heb ingespannen.”

Het Motorhuis is een multimerken-bedrijf: lange tijd verkocht het alleen Opel en Cadillac, maar de laatste jaren zijn ook Chevrolet, Citroën, Saab en Kia aan het pakket toegevoegd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.