Bugatti: failliet door airbag

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zo’n systeem moet voorkomen dat kinderen stikken als de airbag afgaat.

Voor Bugatti, voor wie de VS een zeer belangrijke afzetmarkt is, betekent dat echter dat het zijn enige model – de Veyron, waarvan er driehonderd zullen worden gebouwd – opnieuw moet ontwerpen. Iets wat volgens het merk te zeer in de papieren gaat lopen. Enkele exclusieve merken die met hetzelfde probleem kampen, zoals Ferrari, hebben uitstel gekregen tot 2008. Voor Bugatti zou zelfs dat geen soelaas bieden, beweert de fabrikant.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.