Reorganisatie bij Kamsteeg Auto Groep

Redactie Redactie
• Laatste update:

“De economische situatie is er debet aan dat we deze mensen moeten laten afvloeien”, aldus Heiko Breilmann, directeur van de dealervestigingen van Kamsteeg. “Woensdag hebben we een akkoord over een sociaal plan bereikt, dat de bonden aanstaande dinsdag met positief advies aan hun leden gaan voorleggen.” Da’s niet helemaal juist, zegt Marga Hesper van FNV Bondgenoten. “We zijn inderdaad tot een voorlopig sociaal contract gekomen, maar dat gaan we neutraal aan de leden voorleggen, zeker niet met een stemadvies. We zeggen er hoogstens bij dat dit volgens ons het hoogst haalbare is.” Volgens de vakbondmedewerkster komt de FNV de laatste tijd vaker directies tegen van dealers die onderdeel zijn van de Pon Dealer Groep. “Ze zijn duidelijk over de hele lijn aan het reorganiseren. En ik kan u vertellen: meneer Pon is erg zuinig als het om vertrekregelingen gaat.”

NOOT VAN DE REDACTIE

Het is ons gebleken dat verschillende reacties hieronder en in het bericht over Robert Doornbos van een en dezelfde persoon afkomstig zijn, die onder verschillende namen reageerde. Omdat op deze reacties ook gereageerd is, zou verwijderen verwarring opleveren. We hebben daarom alle namen die deze persoon heeft gehanteerd in xxxx veranderd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.