Van der Vlist verkoopt Aucon

Redactie Redactie
• Laatste update:

In het verleden was hij onder meer Mercedes-dealer. Van der Vlist blijft tot januari volgend jaar aan Aucon verbonden als adviseur en zal zijn opvolger – die binnenkort wordt benoemd – inwerken.

Zes jaar geleden nam Van Der Vlist de touwtjes bij Aucon in handen. Daarna werden twee nieuwe dms-systemen geïntroduceerd, CarIT en Incadea. Dit laatste dms-systeem wordt met name gebruikt door dealers van Mercedes-Benz en GM. In totaal heeft Aucon volgend eigen opgave ruim zevenduizend operationele gebruikers.

In 2003 werd Aucon ook buiten Nederland actief: het bedrijf is tegenwoordig actief in de Benelux en Duitsland en boekt met ongeveer honderd medewerkers een omzet van veertien miljoen euro. Investeringsmaatschappijen financierden mede deze groei. Nu de groeifase is afgesloten en het tijd is om het bedrijf ‘verder te gaan professionaliseren” beschouwt Van der Vlist zich niet langer als de juiste man om Aucon te leiden. “Ronald is meer een bouwer, dat heeft hij goed gezien”, zegt commercieel directeur Fernand Beckand.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Van der Vlist verkoopt Aucon | Automotive Online

Van der Vlist verkoopt Aucon

Redactie Redactie
• Laatste update:

In het verleden was hij onder meer Mercedes-dealer. Van der Vlist blijft tot januari volgend jaar aan Aucon verbonden als adviseur en zal zijn opvolger – die binnenkort wordt benoemd – inwerken.

Zes jaar geleden nam Van Der Vlist de touwtjes bij Aucon in handen. Daarna werden twee nieuwe dms-systemen geïntroduceerd, CarIT en Incadea. Dit laatste dms-systeem wordt met name gebruikt door dealers van Mercedes-Benz en GM. In totaal heeft Aucon volgend eigen opgave ruim zevenduizend operationele gebruikers.

In 2003 werd Aucon ook buiten Nederland actief: het bedrijf is tegenwoordig actief in de Benelux en Duitsland en boekt met ongeveer honderd medewerkers een omzet van veertien miljoen euro. Investeringsmaatschappijen financierden mede deze groei. Nu de groeifase is afgesloten en het tijd is om het bedrijf ‘verder te gaan professionaliseren” beschouwt Van der Vlist zich niet langer als de juiste man om Aucon te leiden. “Ronald is meer een bouwer, dat heeft hij goed gezien”, zegt commercieel directeur Fernand Beckand.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.