Renault en GM: drie maanden radiostilte

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ze verwachten negentig dagen nodig te hebben: daarna beslissen ze of verdere gesprekken over samenwerking zinvol zijn.

De discussie over de samenwerking is aanvankelijk buiten medeweten van Wagoner om aangeslingerd door GM-aandeelhouder Kirk Kerkorian. Dit valt te zien als een motie van wantrouwen tegen Wagoner, die in de pers al heeft laten weten dat het bij GM niet de gewoonte is dat dit soort zaken op deze wijze wordt aangepakt. Ghosn liet de pers voorafgaand aan het gesprek van afgelopen vrijdag weten dat hij er niet op uit is om de baan van Wagoner over te nemen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.