Nefkens creëert nieuwe Peugeot-dealergroep

Redactie Redactie
• Laatste update:

De andere leden van het managementteam zijn salesmanager Stefan van Herpen, aftersalesmanager Patrick van der Pijl en occasionmanager Sander Piepers. Jeroen de Bruijn, de huidige occasionmanager van Nefkens Utrecht, blijft actief in die rol. ‘Utrecht-directeur’ Rob van Hoort heeft een functie elders aanvaard.

Nefkens Utrecht heeft twee vestigingen in Utrecht en zit verder in Nieuwegein, Zeist, Bunnik en Houten. Nefkens Gooi- en Eemland heeft vestigingen in Amersfoort, Hilversum en Huizen. De negen vestigingen zijn samen goed voor ruim vierduizend nieuwe auto’s per jaar.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nefkens creëert nieuwe Peugeot-dealergroep | Automotive Online

Nefkens creëert nieuwe Peugeot-dealergroep

Redactie Redactie
• Laatste update:

De andere leden van het managementteam zijn salesmanager Stefan van Herpen, aftersalesmanager Patrick van der Pijl en occasionmanager Sander Piepers. Jeroen de Bruijn, de huidige occasionmanager van Nefkens Utrecht, blijft actief in die rol. ‘Utrecht-directeur’ Rob van Hoort heeft een functie elders aanvaard.

Nefkens Utrecht heeft twee vestigingen in Utrecht en zit verder in Nieuwegein, Zeist, Bunnik en Houten. Nefkens Gooi- en Eemland heeft vestigingen in Amersfoort, Hilversum en Huizen. De negen vestigingen zijn samen goed voor ruim vierduizend nieuwe auto’s per jaar.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.