Profile neemt 1,2,3 over

Redactie Redactie
• Laatste update:

De formule is bedoeld voor autobedrijven die zich willen richten op reparatie en onderhoud van fleet- en lease-auto’s. Zij probeert zich te onderscheiden door scherpe prijzen en een hoog serviceniveau, inclusief halen & brengen van de auto. Inmiddels heeft de formule ongeveer 45 autobedrijven die deelnemen.

Volgens Adriaan Roggeveen (ceo van Sator, de holding boven Van Heck) is het logisch dat Profile de 1,2,3-formule onder zijn hoede neemt. “Profile verzorgt voor de Profile Tyrecenters het backoffice en de publiciteit en het is daar goed in. Dat kunnen ze dus ook voor 1,2,3 doen. Profile is bijvoorbeeld al heel ver met centrale facturatie.”

Voorzitter Evert Smits van de vereniging van 1,2,3-leden is ‘positief, maar kritisch’ over de ontwikkelingen. “De nieuwe situatie kan voordelen bieden. Anderzijds: wij hebben als vereniging de verantwoording voor een aantal zaken, zoals het aannemen van nieuwe leden, het formuleren van het beleid en het aangaan van contracten met opdrachtgevers. Wij willen graag gewaarborgd hebben dat dat zo blijft.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.