PSA en Fiat: gezamenlijke productie in Turkije

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alleen financieel analisten verzinnen dat je zomaar even een fabriek kunt sluiten en kunt verplaatsen.”

Beide heren deden hun uitspraken in Sevel-fabriek in Italië, waar zojuist de nieuwe Fiat Ducato, Citroën Jumper en Peugeot Boxer aan de pers werden gepresenteerd. De gerestylde Fiat wordt binnen een à twee maanden in Nederland verwacht, de andere twee auto’s enkele maanden later.

Fiat verkocht in de eerste vier maanden van 2006 117.000 lcv’s, 9.000 meer dan in dezelfde periode vorig jaar, aldus Marchionne. Het marktaandeel in Europa steeg van 10,4 naar 10,8%. PSA verkocht in 2005 in totaal 370.000 lcv’s, en heeft daarmee een marktaandeel van 18,5%.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.