Autoweek vernieuwt autoprijzen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat onderzoek blijft Autoweek (samen met Trendbox) eens in de drie jaar doen, maar in de tussenliggende jaren – te beginnen dit jaar – gaat men het onder de naam Modellen Monitor over een andere boeg gooien, door de tevredenheid alleen te meten bij modellen die kort (zes tot 24 maanden) op de markt zijn. Deze aanpak zal tot meer wisselingen onder de prijswinnaars leiden, denken de organisatoren. Er zijn zeven prijzen te vergeven: vier in de verschillende grootteklassen, één bij de suv’s, één bij de mpv’s en één overall winnaar.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.