Vroegop verkoopdirecteur Hummer Europa

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ewoud Vroegop was in het verleden o.m. directeur/eigenaar van een Mazda-dealerbedrijf en heeft vijfenhalf jaar voor Smart gewerkt aan de opbouw van het Nederlandse distributienetwerk. In 2003 werd hij door Cadillac Europe (ook Kroymans!) benaderd voor de functie van director sales.

Kroymans Hummer Europe staat sinds 1 juli jongstleden onder leiding van Pieter Gabriëls, die zegt zeer verheugd te zijn met de komst van Vroegop. “Ewoud is precies de man die wij nodig hebben, want hij heeft vanaf 2003 een enorme ervaring opgebouwd met het oprichten van de Europese Cadillac en Corvette organisatie. Daarnaast kent hij de retailkant van de automobielbranche uit eigen ervaring.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Vroegop verkoopdirecteur Hummer Europa | Automotive Online

Vroegop verkoopdirecteur Hummer Europa

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ewoud Vroegop was in het verleden o.m. directeur/eigenaar van een Mazda-dealerbedrijf en heeft vijfenhalf jaar voor Smart gewerkt aan de opbouw van het Nederlandse distributienetwerk. In 2003 werd hij door Cadillac Europe (ook Kroymans!) benaderd voor de functie van director sales.

Kroymans Hummer Europe staat sinds 1 juli jongstleden onder leiding van Pieter Gabriëls, die zegt zeer verheugd te zijn met de komst van Vroegop. “Ewoud is precies de man die wij nodig hebben, want hij heeft vanaf 2003 een enorme ervaring opgebouwd met het oprichten van de Europese Cadillac en Corvette organisatie. Daarnaast kent hij de retailkant van de automobielbranche uit eigen ervaring.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.