Pon sluit Koopmanshuis

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bij de Touareg ging dat erg goed, bij de Phaeton wat minder. Maar hoe dit ook zij, volgens Pon is de tijd van zijn chique verkooplocatie voorbij: eind februari volgend jaar gaan de deuren dicht. De Touareg wordt al sinds 2003 door Volkswagen-dealers verkocht en vanaf 1 maart 2006 volgend jaar geldt dat ook voor de Phaeton, die bij vijftien dealers verkrijgbaar wordt.

Volgens Pon heeft Volkswagen met de twee modellen een succesvolle entree gemaakt in het topsegment. Beide – óók de matig verkopende Phaeton, die onlangs werd teruggetrokken van de Amerikaanse markt – krijgen volgens de importeur een opvolger. Bovendien komen er nog een coupé-cabriolet (Eos, medio 2006) en een compacte suv (2007).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.