Nieuw: Truck Trader Magazine

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens algemeen directeur Paul Wessels adverteren de meest succesvolle Trader-klanten altijd in combinatie: een selectie van hun aanbod in het magazine (met nadruk op dienstverlening en promoties) en de complete voorraad online. De formule voor Truck Trader is echter helemaal geïntegreerd. “Bij plaatsing van meer dan vijf voertuigen nemen wij van die adverteerder alle voertuigen op in zowel het magazine als online.”

Truck Trader is verkrijgbaar bij bijna alle tankstations en grote supermarkten in Nederland, maar ook in België.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.