Focwa wil urendifferentiatie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Maar hij heeft voor die Audi wel moeten investeren in een aparte werkplek en speciaalgereedschap. Dat kan oplopen tot 30 à 40 duizend euro voor een werkplek die je niet full time bezet kunt krijgen.” Dus gaat de Focwa in gesprek met de grote opdrachtgevers over differentiatie van de uurvergoeding. “We weten dat ze hier niet op zitten te wachten, maar het is een reëel probleem”, merkt Koolen op. “Niet in het minst doordat de opdrachtgevers hier – in tegenstelling tot in Engeland – nog geen gebaar richting schadeherstellers hebben gemaakt in verband met hun margeverlies op onderdelen.”

Zie ook Automotive 20, die op 20 oktober verschijnt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.