Europcar komt met MKB Rent

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het is huren voor een langere periode, waarbij je op ieder gewenst moment de auto kunt inleveren. Maar het verschil met shortlease is dat daarbij een minimum huur van dertig dagen geldt. En die geldt niet voor dit product.”

Met opzet gebruikt Europcar de term ‘huren’ voor het nieuwe concept. “Dat spreekt het midden- en kleinbedrijf heel erg aan”, zegt De Jager. “Bij het begrip ‘lease’ denkt men al gauw aan witte boorden, we gebruiken in onze reclame-uitingen dan ook een visual van mannen in werkkleding.”

Europcar biedt bij MKB Rent een gegarandeerde levertijd van op z’n hoogst vier uur. Bovendien is het mogelijk om te huren op rekening en krijgt de klant die dat wil managementinformatie over de gehuurde auto’s.

Europcar heeft 34 vestigingen in Nederland en is een onderneming van de Spuigroep, waartoe ook leasemaatschappij Achilles Autolease behoort.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.