Van Asselt: doorstart in delen

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Op dit moment zijn we aan het bekijken wat we er precies mee gaan doen”, zegt Van der Glind. “Ik ben bezig met een aantal ondernemers die met één of meerdere vestigingen willen doorstarten. Dat zal niet met alle vestigingen lukken, er zullen er wellicht een of twee buiten de boot vallen.” Volgens curator mr. Ernst-Paul Pandelitschka wil Kasberg Beheer zo’n 50 personeelsleden aan het werk houden.

Een ding is zeker, de voormalige Van Asselt-bedrijven worden geen Fiat- of Lancia-dealer meer, zegt Van der Glind. “Ik heb daar geen plannen voor, en Fiat Auto Nederland was daar ook niet in geïnteresseerd.”

Of voormalig directeur Carel Buis nog een rol gaat spelen in de bedrijven, kon Van der Glind bevestigen noch ontkennen. “Het contact met meneer Buis is erg goed, hij werkt overal aan mee. Meer kan ik er niet van zeggen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Van Asselt: doorstart in delen | Automotive Online

Van Asselt: doorstart in delen

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Op dit moment zijn we aan het bekijken wat we er precies mee gaan doen”, zegt Van der Glind. “Ik ben bezig met een aantal ondernemers die met één of meerdere vestigingen willen doorstarten. Dat zal niet met alle vestigingen lukken, er zullen er wellicht een of twee buiten de boot vallen.” Volgens curator mr. Ernst-Paul Pandelitschka wil Kasberg Beheer zo’n 50 personeelsleden aan het werk houden.

Een ding is zeker, de voormalige Van Asselt-bedrijven worden geen Fiat- of Lancia-dealer meer, zegt Van der Glind. “Ik heb daar geen plannen voor, en Fiat Auto Nederland was daar ook niet in geïnteresseerd.”

Of voormalig directeur Carel Buis nog een rol gaat spelen in de bedrijven, kon Van der Glind bevestigen noch ontkennen. “Het contact met meneer Buis is erg goed, hij werkt overal aan mee. Meer kan ik er niet van zeggen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.