Micro-bag

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bij de tests werd rekening gehouden met de (oude) doelgroep, die een verhoogd verwondingsrisico heeft. Importdirecteur Paul van Kassel: “Een aanrijding met een snelheid van 45 km/u komt overeen met de sprong van een redelijk hoge duikplank in een leeg zwembad.” Door de combinatie van veiligheidsgordels en airbag wordt de kans op zware verwondingen aan de borst volgens Van Kassel met 65% verlaagd, en de kans op verwondingen aan het hoofd met zelfs 75%.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Micro-bag | Automotive Online

Micro-bag

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bij de tests werd rekening gehouden met de (oude) doelgroep, die een verhoogd verwondingsrisico heeft. Importdirecteur Paul van Kassel: “Een aanrijding met een snelheid van 45 km/u komt overeen met de sprong van een redelijk hoge duikplank in een leeg zwembad.” Door de combinatie van veiligheidsgordels en airbag wordt de kans op zware verwondingen aan de borst volgens Van Kassel met 65% verlaagd, en de kans op verwondingen aan het hoofd met zelfs 75%.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.