Kwik-Fit nieuwe stijl

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ook wordt er geëxperimenteerd met internetaansluitingen in de wachtruimtes.

Begin 2005 zullen vijftien tot twintig vestigingen zijn omgezet in de nieuwe huisstijl, aldus Kwik-Fit. De rest volgt in de loop van de tijd, te beginnen met nieuw te openen vestigingen. Uiterlijk vertoon? Nee, zegt Kwik-Fit: de verandering sluit aan op de verschuiving van het aanbod. Waar Kwik-Fit van oudsher bekend is van banden, uitlaten en schokdempers, heeft het bedrijf de afgelopen jaren zijn aanbod verbreed. Zo werd dit jaar groot onderhoud toegevoegd aan het assortiment.
De huisstijlverandering is een Nederlandse aangelegenheid.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.