Rüttchen (Mercedes) verdubbelt marktaandeel

Redactie Redactie
• Laatste update:

In zowel Den Bosch als Tilburg opereerden we al beiden, Rüttchen met bedrijfswagens en De Ster met personenauto’s.” Met het samengaan wordt volgens Brok, die overigens actief blijft in zijn bedrijven, het marktaandeel verdubbeld.

Volgens financieel directeur Jack Schepers van Rüttchen Holding is de overname een stap die past in het beleidsplan. “Het is al jaren onze bedoeling om binnen ons verzorgingsgebied alle DaimlerChrysler-producten te vertegenwoordigen.” En dat verzorgingsgebied is grofweg de cirkel Breda – Tilburg – Den Bosch – Veghel – Oss – Tiel – Waalwijk – Gorkum. Op dit moment doet Rüttchen op jaarbasis zo`n 1.500 bedrijfswagens en 700 à 800 personenauto`s. Dat laatste aantal verdubbelt na de overname grofweg, vertelt ook Schepers. “In de eerste instantie blijft de naam De Ster overigens behouden.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.