Telegraaf organiseert fleetbeurs

Redactie Redactie
• Laatste update:

Projectmanager Ilana Sandelowsky verwacht ongeveer veertig exposanten. “Voor een eerste keer is dat een mooi aantal.” Onder die exposanten bevinden zich bedrijven die zich toeleggen op brandstofbeheer, reparatie & onderhoud, bedrijfswageninrichting, verzekeringen, leasing en navigatie & planning. “We willen hét netwerkmoment voor de Nederlandse wagenparkbeheerder neerzetten”, zegt Sandelowsky.

Sandelowsky mikt met de fleetbeurs nadrukkelijk niet alleen op beheerders van grote parken. “Vrijwel ieder bedrijf dat tien of meer auto’s heeft lopen, kan besparen op zijn wagenpark. Op onze beurs kunnen wagenparkbeheerders informatie daarover verzamelen, maar ook met elkaar van gedachten wisselen.” Om dat laatste te stimuleren, worden er tien seminars gehouden. Wagenparkbeheerders die daar naar toe willen, kunnen zich voorregistreren op www.fleet-management-expo.nl

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.