Louwman ‘tekent’ bij Pon

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit initiatief wordt ondersteund door de Louwman-groep (Toyota, Lexus, Suzuki).

Om zo’n RDC-achtige rol te kunnen spelen, moet je het ministerie van Verkeer en waterstaat een lijst aanbieden van bedrijven uit de autowereld die je initiatief ondersteunen en die samen vijf procent van de Nederlandse autobranche vertegenwoordigen. Naar nu blijkt is de Louwman-groep een van de partijen op de lijst die SABN heeft ingediend. “Wij vonden het een goed idee als er meerdere aanbieders op dit gebied komen, want concurrentie leidt in het algemeen tot een betere prijs-kwaliteitverhouding”, aldus Toyota-importeur Berend Hulshoff.

Op dit moment wordt een bedrijf opgezet dat de gegevensverwerking namens de stichting SABN gaat doen. Naar verwachting van stichtingsvoorzitter Paul Nouwen gaat dat bedrijf de eerste helft volgend jaar van start.

Zie Automotive 21 (donderdag 4 november) voor een exclusief interview met Paul Nouwen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Louwman ‘tekent’ bij Pon | Automotive Online

Louwman ‘tekent’ bij Pon

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit initiatief wordt ondersteund door de Louwman-groep (Toyota, Lexus, Suzuki).

Om zo’n RDC-achtige rol te kunnen spelen, moet je het ministerie van Verkeer en waterstaat een lijst aanbieden van bedrijven uit de autowereld die je initiatief ondersteunen en die samen vijf procent van de Nederlandse autobranche vertegenwoordigen. Naar nu blijkt is de Louwman-groep een van de partijen op de lijst die SABN heeft ingediend. “Wij vonden het een goed idee als er meerdere aanbieders op dit gebied komen, want concurrentie leidt in het algemeen tot een betere prijs-kwaliteitverhouding”, aldus Toyota-importeur Berend Hulshoff.

Op dit moment wordt een bedrijf opgezet dat de gegevensverwerking namens de stichting SABN gaat doen. Naar verwachting van stichtingsvoorzitter Paul Nouwen gaat dat bedrijf de eerste helft volgend jaar van start.

Zie Automotive 21 (donderdag 4 november) voor een exclusief interview met Paul Nouwen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.