Autobinck importeur Mitsubishi in Tsjechië/Slowakije

Redactie Redactie
• Laatste update:

Naar verwachting zullen in 2005 in Tsjechië zo’n 1.700 Mitsubishi’s worden verkocht en in Slowakije circa 600. In 2007 zullen de verkopen naar verwachting van Autobinck groeien tot respectievelijk 2.500 en 800 exemplaren.

Uitbreiding van de activiteiten in Centraal Europa is een strategische keuze van Autobinck, zegt vice-president Henny van Dijk. “Sinds 1991 zijn we importeur van Mazda in Tsjechië, sinds het midden van de jaren negentig zijn we dat ook in Slowakije. Enkele jaren geleden is de import en distributie van Hyundai in beide landen toegevoegd aan onze activiteiten. Al onze operaties blijken zeer succesvol. Mitsubishi betekent voor ons een belangrijke uitbreiding, waarmee we onze positie versterken.”

Autobinck Holding is in Nederland onder meer bekend van de import van Hyundai en Mazda, Business Lease, Brezan en Holland Java. Met 1.150 medewerkers wordt per jaar circa € 1 miljard omgezet.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autobinck importeur Mitsubishi in Tsjechië/Slowakije | Automotive Online

Autobinck importeur Mitsubishi in Tsjechië/Slowakije

Redactie Redactie
• Laatste update:

Naar verwachting zullen in 2005 in Tsjechië zo’n 1.700 Mitsubishi’s worden verkocht en in Slowakije circa 600. In 2007 zullen de verkopen naar verwachting van Autobinck groeien tot respectievelijk 2.500 en 800 exemplaren.

Uitbreiding van de activiteiten in Centraal Europa is een strategische keuze van Autobinck, zegt vice-president Henny van Dijk. “Sinds 1991 zijn we importeur van Mazda in Tsjechië, sinds het midden van de jaren negentig zijn we dat ook in Slowakije. Enkele jaren geleden is de import en distributie van Hyundai in beide landen toegevoegd aan onze activiteiten. Al onze operaties blijken zeer succesvol. Mitsubishi betekent voor ons een belangrijke uitbreiding, waarmee we onze positie versterken.”

Autobinck Holding is in Nederland onder meer bekend van de import van Hyundai en Mazda, Business Lease, Brezan en Holland Java. Met 1.150 medewerkers wordt per jaar circa € 1 miljard omgezet.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.