Ferrari-dealers: Maserati erbij

Redactie Redactie
• Laatste update:

Wat verandert, is de status; tot op heden is het Hilversumse bedrijf importeur. Ferrari heeft besloten importeurschappen te laten vervallen en in Europa met een netwerk van distributeurs te gaan werken.

De structuurwijziging is ingegeven door de nieuwe Europese regelgeving, legt Jean-Philippe Coulaud van Ferrari/Maserati Western Europe uit: “Op dit moment hebben we Kroymans als importeur, met twee dealers, te weten Kroymans zelf en Munsterhuis Hengelo. Vanaf 1 oktober zijn beiden distributeur.” Voor Maserati is de structuurwijziging sinds afgelopen maandag van kracht, vertelt Coulaud: “We hebben nu drie outlets. Kroymans en Munsterhuis hebben Maserati erbij gekregen, Hessing was importeur en is nu distributeur.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Ferrari-dealers: Maserati erbij | Automotive Online

Ferrari-dealers: Maserati erbij

Redactie Redactie
• Laatste update:

Wat verandert, is de status; tot op heden is het Hilversumse bedrijf importeur. Ferrari heeft besloten importeurschappen te laten vervallen en in Europa met een netwerk van distributeurs te gaan werken.

De structuurwijziging is ingegeven door de nieuwe Europese regelgeving, legt Jean-Philippe Coulaud van Ferrari/Maserati Western Europe uit: “Op dit moment hebben we Kroymans als importeur, met twee dealers, te weten Kroymans zelf en Munsterhuis Hengelo. Vanaf 1 oktober zijn beiden distributeur.” Voor Maserati is de structuurwijziging sinds afgelopen maandag van kracht, vertelt Coulaud: “We hebben nu drie outlets. Kroymans en Munsterhuis hebben Maserati erbij gekregen, Hessing was importeur en is nu distributeur.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.