SLA tussen Opel en LeasePlan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Niet alle Opel-dealers doen eraan mee, LeasePlan wil alleen werken met dealers die volgens het normeringsprogramma van de Samenwerkende Aftersales Bedrijven (onderdeel van de Verenigde Opel Dealers Nederland) twee of drie sterren hebben. In totaal zijn dat ongeveer 75 procent van de Opel-dealers, die samen een preferred netwerk voor LeasePlan vormen. Op zijn beurt zal LeasePlan de performance van de deelnemende Opel-dealers nauwkeurig meten. Zo moeten Opel-rijders uit de LeasePlan vloot binnen vijf dagen bij de dealer terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt.
In totaal heeft LeasePlan een goede vijftienduizend Opels in zijn vloot, die allemaal onder het Service Level Agreement vallen. Het SLA loopt tot eind 2005. Volgens LeasePlan is het de eerste keer dat er een SLA wordt gesloten tussen een leasemaatschappij en een groep merkdealers. In april werd een soortgelijke overeenkomst gesloten tussen De Lage Landen Translease en Arma enerzijds, en de universele garageketen 1,2,3 Autoservice anderzijds.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

SLA tussen Opel en LeasePlan | Automotive Online

SLA tussen Opel en LeasePlan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Niet alle Opel-dealers doen eraan mee, LeasePlan wil alleen werken met dealers die volgens het normeringsprogramma van de Samenwerkende Aftersales Bedrijven (onderdeel van de Verenigde Opel Dealers Nederland) twee of drie sterren hebben. In totaal zijn dat ongeveer 75 procent van de Opel-dealers, die samen een preferred netwerk voor LeasePlan vormen. Op zijn beurt zal LeasePlan de performance van de deelnemende Opel-dealers nauwkeurig meten. Zo moeten Opel-rijders uit de LeasePlan vloot binnen vijf dagen bij de dealer terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt.
In totaal heeft LeasePlan een goede vijftienduizend Opels in zijn vloot, die allemaal onder het Service Level Agreement vallen. Het SLA loopt tot eind 2005. Volgens LeasePlan is het de eerste keer dat er een SLA wordt gesloten tussen een leasemaatschappij en een groep merkdealers. In april werd een soortgelijke overeenkomst gesloten tussen De Lage Landen Translease en Arma enerzijds, en de universele garageketen 1,2,3 Autoservice anderzijds.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.