Koskamp zoekt 60 Autofit-ters

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Uiteindelijk streven we naar zo’n zestig Autofit-bedrijven in de vijf noordelijke provincies.”
Autofit wil zich met name richten op de particuliere onderhoudsmarkt. Gevraagd naar het verschil tussen Autofit en andere garageconcepten zegt Kuiper: “Bij Autofit wordt elke euro die de deelnemende autobedrijven erin steken, opnieuw geïnvesteerd in de vorm van reclame of traningen. Er blijft niets in de organisatie achter.”

Bij de eerste aanmelders zijn twee ex-Vakgarages en drie ex-subdealers, de anderen zijn nog niet eerder bij een concept aangesloten geweest, aldus Kuiper. “We zijn op zoek naar boven in de markt gesitueerde vrije garages die hun autoverkopen en werkplaatsactiviteiten gezamenlijk willen promoten.”
Het van oorsprong Duitse garageconcept Autofit is onderdeel van importeursorganisatie Temot, waar ook Van Heck bij is aangesloten. In Duitsland heeft Autofit zevenhonderd deelnemers. In Nederland ging Autofit in april 2003 van start in Limburg. Een groep van veertien (inmiddels bijna vijfentwintig) Vakgarages stapte toen over op Autofit, gesteund door grossier Heuts Automaterialen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Koskamp zoekt 60 Autofit-ters | Automotive Online

Koskamp zoekt 60 Autofit-ters

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Uiteindelijk streven we naar zo’n zestig Autofit-bedrijven in de vijf noordelijke provincies.”
Autofit wil zich met name richten op de particuliere onderhoudsmarkt. Gevraagd naar het verschil tussen Autofit en andere garageconcepten zegt Kuiper: “Bij Autofit wordt elke euro die de deelnemende autobedrijven erin steken, opnieuw geïnvesteerd in de vorm van reclame of traningen. Er blijft niets in de organisatie achter.”

Bij de eerste aanmelders zijn twee ex-Vakgarages en drie ex-subdealers, de anderen zijn nog niet eerder bij een concept aangesloten geweest, aldus Kuiper. “We zijn op zoek naar boven in de markt gesitueerde vrije garages die hun autoverkopen en werkplaatsactiviteiten gezamenlijk willen promoten.”
Het van oorsprong Duitse garageconcept Autofit is onderdeel van importeursorganisatie Temot, waar ook Van Heck bij is aangesloten. In Duitsland heeft Autofit zevenhonderd deelnemers. In Nederland ging Autofit in april 2003 van start in Limburg. Een groep van veertien (inmiddels bijna vijfentwintig) Vakgarages stapte toen over op Autofit, gesteund door grossier Heuts Automaterialen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.