Nieuw onderdelencentrum Opel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voorheen werd de onderdelendistributie van Opel verzorgd vanuit Rüsselsheim, het Britse Luton en Zaragossa in Spanje. Met de decentralisatie verwacht Opel een flexibelere dienstverlening te kunnen bieden en betere mogelijkheden te krijgen voor ‘tracking & tracing’. Door de samenvoeging van de onderdelendistributie voor de Benelux, die tot dusver verliep via aparte overslagpunten in Nederland, België en Duitsland, verwacht Opel belangrijke kostenvoordelen en een hogere efficiëntie te bereiken.

Opel meldt dat dankzij het nieuwe magazijn direct kan worden voldaan aan 90 procent van de directe orderbehoefte van Opel-distributeurs en –reparateurs in de Benelux. Dat percentage moet volgens de fabrikant in de loop van dit jaar naar stijgen 95. Opel-distributeurs en –reparateurs krijgen volgens Opel vóór 18.00 uur bestelde onderdelen nog dezelfde nacht in huis.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuw onderdelencentrum Opel | Automotive Online

Nieuw onderdelencentrum Opel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voorheen werd de onderdelendistributie van Opel verzorgd vanuit Rüsselsheim, het Britse Luton en Zaragossa in Spanje. Met de decentralisatie verwacht Opel een flexibelere dienstverlening te kunnen bieden en betere mogelijkheden te krijgen voor ‘tracking & tracing’. Door de samenvoeging van de onderdelendistributie voor de Benelux, die tot dusver verliep via aparte overslagpunten in Nederland, België en Duitsland, verwacht Opel belangrijke kostenvoordelen en een hogere efficiëntie te bereiken.

Opel meldt dat dankzij het nieuwe magazijn direct kan worden voldaan aan 90 procent van de directe orderbehoefte van Opel-distributeurs en –reparateurs in de Benelux. Dat percentage moet volgens de fabrikant in de loop van dit jaar naar stijgen 95. Opel-distributeurs en –reparateurs krijgen volgens Opel vóór 18.00 uur bestelde onderdelen nog dezelfde nacht in huis.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.