Tyrenet breidt net uit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het netwerk in Nederland is nu bijna dekkend. Dit jaar verkoopt Tyrenet naar verwachting 495.000 banden, voor volgend jaar wordt gerekend op een groei van vijftien tot twintig procent. Dat moet dan wel gebeuren met nog vijf vestigingen erbij, maar dan is Tyrenet ook klaar.
Tyrenet ging eind 2000 van start en fungeerde aanvankelijk vooral als inkooporganisatie. Nu worden initiatieven genomen om de klanten – universele autobedrijven en dealers – te helpen bij marketing en verkoop van banden. Zo is het onder meer mogelijk om complete band/velg-combinaties te bestellen en kan het autobedrijf ook bij zijn Tyrenet-leverancier terecht voor uitlijnen, balanceren of voor advies.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.