GM-Avis: deal van 350.000 auto’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de overeenkomst hebben beide partijen ook afgesproken dat ze hun krachten zullen bundelen bij de verkoop van ex-rentals.
Avis heeft circa honderduizend auto’s in Europa rijden en koopt jaarlijks het dubbele aantal daarvan in, aldus een woordvoerder. Momenteel is het marktaandeel van GM in de Avis-vloot ongeveer 30%, door de overeenkomst stijgt dit naar 35%.
In Nederland leveren twee dealers Opels aan de verhuurmaatschappijen, aldus de woordvoerder van de importeur.Voor Avis is dat Nedam Roermond. “Andere Opel-dealers kunnen aangeven welke auto`s ze als ex-rental willen hebben en op basis daarvan bestelt Nedam.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

GM-Avis: deal van 350.000 auto’s | Automotive Online

GM-Avis: deal van 350.000 auto’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de overeenkomst hebben beide partijen ook afgesproken dat ze hun krachten zullen bundelen bij de verkoop van ex-rentals.
Avis heeft circa honderduizend auto’s in Europa rijden en koopt jaarlijks het dubbele aantal daarvan in, aldus een woordvoerder. Momenteel is het marktaandeel van GM in de Avis-vloot ongeveer 30%, door de overeenkomst stijgt dit naar 35%.
In Nederland leveren twee dealers Opels aan de verhuurmaatschappijen, aldus de woordvoerder van de importeur.Voor Avis is dat Nedam Roermond. “Andere Opel-dealers kunnen aangeven welke auto`s ze als ex-rental willen hebben en op basis daarvan bestelt Nedam.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.