Vousten gets Smart

Redactie Redactie
• Laatste update:

Na het afketsen van de verkoop aan Stern moet daar de zaak weer op de rails gezet worden. Vousten: “Ik ga me daar rechtstreeks met de retail bezighouden. Mogelijkheden om de drie Smart Centers uit te bouwen zijn er genoeg; zeker met de nieuwe modellen. Ik zie het als een echte uitdaging, al kwam hij misschien niet op het beste moment; Mitsubishi heeft immers een zware tijd achter de rug. Het positieve effect van de reorganisaties, het gewijzigde beleid en de nieuwe modellen wordt nu voelbaar, maar de klus is nog niet af. Toch kon ik deze kans niet laten liggen.”
Bij Mitsubishi zien ze Vousten met smart vertrekken.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.