Wagenparkcongres Heliview

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zeker nu kostenbesparingen bij wagenparken bij menig bedrijf hoog op de agenda staan. In Hoevelaken worden de resultaten van het onderzoek Fleet Management 2003 gepresenteerd. Daarnaast wordt ingegaan op vragen als: * geef ik niet te veel uit aan mijn wagenpark? * is uitbesteden een optie? hoe? * wat zijn de gunstigste financierings- en/of onderhoudsvormen? * hoe regel ik in- en verkoop van auto`s of schadebeheer? Tijdens het congres wordt ook de Athlon Car Lease Award uitgereikt aan de Fleetmanager van het Jaar. Zie voor meer informatie: http://www.fleetmanagement2003.nl/

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.