Daewoo: drie jaar gratis onderhoud

Redactie Redactie
• Laatste update:

De nieuwe Nubira, Kalos Sport en Tacuma Cinema zijn van de actie uitgesloten.
Volgens Pieter Stokman, manager public relations bij Daewoo Motor Benelux, heeft Daewoo de eerste zes maanden goed verkocht. “Dat momentum proberen we gedurende de zomermaanden, waarin de verkopen van nieuwe auto’s traditioneel toch wat stagneren, vast te houden.” In de eerste zes maanden werden er in Nederland 4.126 nieuwe Daewoo’s geregistreerd, goed voor een marktaandeel van 1,43%. Vorig jaar in dezelfde periode was dat 0,99%.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Daewoo: drie jaar gratis onderhoud | Automotive Online

Daewoo: drie jaar gratis onderhoud

Redactie Redactie
• Laatste update:

De nieuwe Nubira, Kalos Sport en Tacuma Cinema zijn van de actie uitgesloten.
Volgens Pieter Stokman, manager public relations bij Daewoo Motor Benelux, heeft Daewoo de eerste zes maanden goed verkocht. “Dat momentum proberen we gedurende de zomermaanden, waarin de verkopen van nieuwe auto’s traditioneel toch wat stagneren, vast te houden.” In de eerste zes maanden werden er in Nederland 4.126 nieuwe Daewoo’s geregistreerd, goed voor een marktaandeel van 1,43%. Vorig jaar in dezelfde periode was dat 0,99%.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.