Kroymans koopt DirectLease.nl

Redactie Redactie
• Laatste update:

nl zijn klanten uitsluitend via internet. De portefeuille omvat momenteel 2.750 auto’s, waarvan 1.000 beheercontracten en 1.750 leasecontracten, hetgeen wordt bestierd door achttien medewerkers. DirectLease.nl ontstond ruim twee jaar geleden uit de restanten van Runoto, wat door de toenmalige eigenaar ING Bank werd ontmanteld. Daarna ging het over naar de Overijsselse Participatie Maatschappij (OPM). De huidige directie (Geralt Segerink en Rogier van Ewijk) blijft op de post, evenals de rest van het personeel.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Kroymans koopt DirectLease.nl | Automotive Online

Kroymans koopt DirectLease.nl

Redactie Redactie
• Laatste update:

nl zijn klanten uitsluitend via internet. De portefeuille omvat momenteel 2.750 auto’s, waarvan 1.000 beheercontracten en 1.750 leasecontracten, hetgeen wordt bestierd door achttien medewerkers. DirectLease.nl ontstond ruim twee jaar geleden uit de restanten van Runoto, wat door de toenmalige eigenaar ING Bank werd ontmanteld. Daarna ging het over naar de Overijsselse Participatie Maatschappij (OPM). De huidige directie (Geralt Segerink en Rogier van Ewijk) blijft op de post, evenals de rest van het personeel.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.