Nieuwe directie PartsPoint

Redactie Redactie
• Laatste update:

J. Stormmesand directeur van Brezan Automaterialen (een van die dochters). Daarmee is de directie van dit onderdelenconglomeraat weer op sterkte, nadat Ad Hendriks en Cees Daalmeijer in mei richting Kroymans Corporation vertrokken.

PartsPoint Holding zit in Ede, heeft een omzet van circa honderd miljoen euro per jaar en telt ruim vierhonderd medewerkers. Er zijn drie hoofdactiviteiten. Holland Java (directeur E.M. Rudelsheim) verkoopt autoaccessoires aan grossiers. Brezan verkoopt via een landelijk net van eigen vestigingen en franchisenemers accessoires en onderdelen. In België is P & M Autoparts actief. Daarnaast is er ook een vestiging in Tsjechië en Slowakije.

PartsPoint Holding is op zijn beurt weer eigendom van AutoBinck Holding, gevestigd in Den Haag en eigenaar van onder meer Business Lease, Auto Palace – de Binckhorst (Mazda-importeur) en Greenib Car (Hyundai-importeur). De holding heeft ook importeurs, dealerbedrijven en leasemaatschappijen in Centraal-Europa.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuwe directie PartsPoint | Automotive Online

Nieuwe directie PartsPoint

Redactie Redactie
• Laatste update:

J. Stormmesand directeur van Brezan Automaterialen (een van die dochters). Daarmee is de directie van dit onderdelenconglomeraat weer op sterkte, nadat Ad Hendriks en Cees Daalmeijer in mei richting Kroymans Corporation vertrokken.

PartsPoint Holding zit in Ede, heeft een omzet van circa honderd miljoen euro per jaar en telt ruim vierhonderd medewerkers. Er zijn drie hoofdactiviteiten. Holland Java (directeur E.M. Rudelsheim) verkoopt autoaccessoires aan grossiers. Brezan verkoopt via een landelijk net van eigen vestigingen en franchisenemers accessoires en onderdelen. In België is P & M Autoparts actief. Daarnaast is er ook een vestiging in Tsjechië en Slowakije.

PartsPoint Holding is op zijn beurt weer eigendom van AutoBinck Holding, gevestigd in Den Haag en eigenaar van onder meer Business Lease, Auto Palace – de Binckhorst (Mazda-importeur) en Greenib Car (Hyundai-importeur). De holding heeft ook importeurs, dealerbedrijven en leasemaatschappijen in Centraal-Europa.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.